Обвинение в подмолна игра застигна едни от най-силните играчи в

...
Обвинение в подмолна игра застигна едни от най-силните играчи в
Коментари Харесай

Обвиниха Благо Джизъса и Иван в подмолна игра в Сървайвър“

Обвинение в подмолна игра застигна едни от най-силните играчи в „ Сървайвър “ -  Иван и Благо Джизъса. Конкурентите им за огромната премия от 150 бона заподозряха спортиста, че преднамерено падна от футболиста. 

Съмненията в племето се породиха по време на борба за оцеляване сред Иван, Благо и артиста Тино, които бяха изгонени на Острова на отшелника и се наложи да се борят за мястото си в риалитито. Тримата трябваше да редят трупчета върху нестабилна дървена структура, до момента в който я балансират с крайник. Тино се оправи пръв, а Иван и Благо останаха да се борят един против различен. Атлетът обаче два пъти загуби равновесие тъкмо преди да подреди всички детайли, а Джизъса получи преднина и съумя да го победи.  



Докато гледаха играта на Иван, останалите участници се усъмниха, че той симулира загуба, за даде задатък на своя другар в риалитито Благо. „ Не мога да се върша, че не виждам! Ванка, бори се! Покажи характерност, състезател си, давай! “, възкликна Тино, който наблюдаваше борбата най-отблизо. „ Изключително гнусно наподобява това в профил! Не може очевидно да се отказваш, тъй като Благой по този начин желае “, разяснява ядосано и екскурзоводката Геновева. 

Самият Иван изрично отхвърли изказванията им. „ Няма по какъв начин да „ пусна “ игра, аз съм състезател. Просто не можах да хвана точния баланс “, изясни умерено той, преди да напусне „ Сървайвър “. Обвиненията в подмолна игра обаче разлютиха мощно Благо. „ Не желая да разясня! Срам и срам е да приказват такива неща! “, съобщи той и демонстративно извърна глава от племето.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР