Обучение на тема: Прилагане на новата наредба за управление на

...
Обучение на тема: Прилагане на новата наредба за управление на
Коментари Харесай

Обучение за ползване на рециклирани материали в строежите

Обучение на тематика: " Прилагане на новата разпоредба за ръководство на строителните боклуци и за вложение на рециклирани строителни материали " (НУСОВРСМ) провеждат от БААИК. Семинарът ще се организира на 28 май, понеделник, в Дома на науката и техниката в Пловдив. 

За срещата с пловдивските проектанти в строителния контрол идва доцент доктор инж. Румяна Захариева, която ще бъде преподавател на събитието. На срещата ще се разясняват нормативните условия при ръководството на строителните боклуци - общи положения и сериозен разбор на измененията в законодателството, направени през 2016 и 2017 година. Ще се обясни и какви са отговорностите и отговорностите на консултанта, свързани с контрола по осъществяването на Плана за ръководство на Следствен отдел към окръжна прокуратура.

 

От пловдивската колегия ще научат и какви са отговорностите на консултанта, свързани с условието в градежите да се влагат рециклирани строителни материали, на строителни боклуци, минали развой на оползотворяване, и на артикули, готови от строителни боклуци за повторна приложимост.
Обучението ще приключи с полемика за решение на на практика проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР