Обстановката в Русия е много динамична, информацията все още е

...
Обстановката в Русия е много динамична, информацията все още е
Коментари Харесай

Радев зае страната на Путин: Ако правителството на РФ се консолидира, Пригожин няма шанс

Обстановката в Русия е доста динамична, информацията към момента е доста нищожна, тъй че доста значимо е да знаем същинските аргументи за това, което става дали задачата на Пригожин е свалянето на Путин, или старите негови разправии с Министерството на защитата и битката за предимство на фронта - това разяснява в австрийската столица Виена президентът Румен Радев, където е на работно посещаване.
 
На въпрос на австрийски медии кой ще победи Путин или Пригожин, Радев отговори:
" Трябва да дефинираме какво значи победа. Мисля, че Пригожин има лимитирана мощ, местна. Ако държавното управление се консолидира против това лимитирано наличие, не мисля, че има късмет. Следващите дни ще бъдат доста показателни какво ще се случва, само че наемници с тежко въоръжение, нарушители с тежко въоръжение - това постоянно е предизвикателство ".
 
" Тепърва следва да забележим по какъв начин ще се развие обстановката. Рано е да се вършат мнения. Обстановката е доста динамична, само че вижте - постоянно, когато се образува една наемна войска, която се въоръжава тежко, и то когато в нея има избрани нарушители, постоянно е проблем, какво ще се прави с нея, когато войната свърши. Сега виждаме, че има развръзка, преди войната да е свършила. Това е в действителност сериозен проблем ", съобщи Радев.
 
Определено това ще се отрази на динамичността на спора. Виждате, че сега сме в напрежението офанзива-контраофанзива, " Вагнер " имаше значително присъединяване в нея, само че последната локация на " Вагнер " не е на фронта и тук би трябвало да се замислим в действителност каква е задачата на " Вагнер ", сподели още президентът и добави:
" Естествено, че се усложнява спорът. Всеки вътрешнополитически проблем, а той към този момент не е вътрешнополитически проблем - тук са въвлечени и евентуални военни дейности на територията на Русия, ще има съществено отношение ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР