Общо 97 проекта на общини и доставчици на социални услуги

...
Общо 97 проекта на общини и доставчици на социални услуги
Коментари Харесай

Близо 100 проекта в подкрепа на над 17 000 души е финансирал Фонд „Социална закрила“ през 2021 г. 

Общо 97 плана на общини и снабдители на обществени услуги за подобряването на изискванията на живот на над 17 000 души и обезпечаването на техните потребности са финансирани от Фонд „ Социална протекция “  (ФСЗ) към Министерството на труда и обществената политика през 2021 година. 

Финансирани са 28 плана за обезпечаване на топъл обяд за най-нуждаещите се хора от публични трапезарии и 32 плана за съоръжение и ремонт на кухните, които дават домакински обществен патронаж. Фонд „Социална протекция е обезпечил средства и за осъществяването на 33 оферти за поддържане на материалната база на обществените услуги или създаване на нова. Финансирани са още планове за реализиране на обществени действия и за създаване на синтезатор на българската тирада за потребностите на хората със зрителни увреждания.

ФСЗ стартира набирането на планови оферти на общини и частни снабдители и за 2022 година Обявлението и документите за кандидатстване са оповестени на следния електронен адрес: http://mlsp.government.bg/fond-sotsialna-zakrila – раздел „ Документи “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР