Общо 31 екипа се състезаваха в конкурсната програма на Young

...
Общо 31 екипа се състезаваха в конкурсната програма на Young
Коментари Харесай

Известен е победителят в конкурса Young Lions Bulgaria 2023

Общо 31 екипа с е състезаваха в конкурсната стратегия на Young Lions Bulgaria в категория Digital, като екипът на Валентин Томов и Христа Георгиева завоюва огромната премията с тяхното предложение по задание за основаване на цифрова акция. Тя имаше за цел да промотира мобилното приложение на уебсайт за фешън нахдоки, генерирайки свалянето и потреблението му, като заложеният обсег бе върху разнообразни таргет групи – възрастови и по ползи.

Двамата млади гении печелят първо място в надпреварата Young Lions Bulgaria – Digital за втора поредна година, като през 2022 година бяха класирани и в Топ 5 на екипите, взели участие във финалите на Young Lions, категория Digital в границите на фестивала Cannes Lions.

На второ място се класира екипът на Севдалина Андреева и Виктор Манчев . Tретото място е за екипа на Нели Кирова и Мартин Господинов .

Всички участници в надпреварата имаха опция да употребяват фотоси и музика от каталога на банка за фотоси – образен сътрудник на надпреварата Young Lions Bulgaria 2023.

Христа Георгиева и Валентин Томов ще показват България на финала на състезанието, категория Digital, като влязат в оспорвана конкуренция с млади лъвове от целия свят. Състезанието е в границите на Cannes Lions 2023 и ще се организира онлайн в интервала 19 юни – 23 юни 2023.

Победителите в състезанието Young Lions Bulgaria – Digital 2023 бяха избрани от жури в състав: Александър Братимиров, Ангел Искрев, Виктория Станчева, Васил Шкутов, Желез Атанасов, Марин Костов-Мъро, Мартин Димитров, Момчил Захариев, Цанка Крушева.

В надпреварата Young Lions 2023 участваха млади експерти, работещи в информационни организации в България, които към дата 23 юни 2023 година нямат навършени 30 години.

Повече информация за надпреварата и разпоредбите за присъединяване са оповестени на уеб страницата на.

Състезанието Young Lions Bulgaria 2023 се провежда от Българската асоциация на информационните организации, формален представител на за България с медийната поддръжка на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР