Общо 23 водачи, качили се зад волана след употреба на

...
Общо 23 водачи, качили се зад волана след употреба на
Коментари Харесай

Акцията на МВР: 23 пияни и 9 дрогирани шофьори хванати за ден

Общо 23 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, са открити в границите на миналия ден, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях 13 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 10 - с над 1,2 на 1000, двама са отказали да бъдат тествани. Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат девет души и четирима, спрени за инспекция, са отказали да бъдат тествани.
Прочетете още
При профилираната полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани общо 8788 моторни транспортни средства (МПС), заяви още Министерство на вътрешните работи. Извършен е надзор на 11 058 водачи и пасажери. Съставени са 2271 фиша и 627 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Един човек е умрял, а 30 души са ранени при 25 тежки произшествия в страната през миналото денонощие. В София през вчерашния ден са регистрирани три съществени катастрофи и 26 леки, има трима потърпевши.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР