Общият брой на пътници с отменени полети на 8 май

...
Общият брой на пътници с отменени полети на 8 май
Коментари Харесай

Важно съобщение за пътуващите със самолет до Италия

Общият брой на пасажери с анулирани полети на 8 май поради стачките в Италия е 20 000 души. Повече от 100 полета сред Италия и Обединеното кралство бяха анулирани поради стачката на контрольорите на въздушния трафик и наземния личен състав. Докато междуконтиненталните полети до и от Италия, както и до италианските острови остават незасегнати от стачните дейности, доста от пътуванията на къси дистанции са забавени или анулирани. Това оповестиха от Външно министерство по отношение на анулирания полет на самолетна компания "Райънер " от Рим, засегнал десетки българи и след инспекция на посолството на България в Италия.

"Райънер ", която транспортира най-вече пасажери до и от италианските летища спрямо другите превозвачи, е отменил десетки полети, в това число до и от Бергамо (Милано). Италианският народен транспортьор AlItalia е отменил общо 230 полета за Европа, сред които шест сред Лондон и Милано, както и четири сред Лондон и Рим, а British Airways - 38 полета.

"Призоваваме българските жители, на които следва да пътуват със аероплан до и от Италия, както и в самата страна, да се осведомят навреме за настоящата конюнктура ", молят от Министерство на външните работи.

При нужда от консулско подпомагане българските жители могат да се извърнат към консулската работа в Рим на тел.а(+39) 06 360 04367 или към генералното консулство на България в Милано надлежно на тел.а(+39) 02 849 42941 и 00393337826043 при незабавни случаи.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР