Общинското социално предприятие за хора с увреждания ще изработи безвъзмездно

...
Общинското социално предприятие за хора с увреждания ще изработи безвъзмездно
Коментари Харесай

Общинско предприятие за хора с увреждания шие бельо за болница Свети Мина

Общинското обществено дружество за хора с увреждания ще създаде безплатно нужните 100 комплекта спално долни дрехи за новооткритата „ Свети Мина “ в Пловдив. От там бяха доставени първите 50 комплекта, които бяха дарени от шефа Ванина Костадинова на старшата сестра на лечебното заведение Йоана Ангелова. „ Веднага откликнахме на потребността на МБАЛ „ Свети Мина “ от спално долни дрехи и заехме да го изработим безусловно безплатно. Подбрахме първокласен материал за изработването на комплектите, с цел да отговорим на здравните условия. Десените са приятни и нашето предпочитание е да създадем най-малко малко уют за болните “, разяснява Ванина Костадинова.
„ Благодарни сме на всеки дарителски жест, тъй като имаме потребност и от персонални защитни средства, дезинфектанти и инсталация “, съобщи от своя страна, старшата сестра на болничното заведение Йоана Ангелова. В околните дни ще бъдат подготвени и останалите 50 комплекта, а от предприятието ще дарят и защитни маски за потребностите на първата COVID болница в страната.
 Пациент с COVID-19 в МБАЛ Свети Мина в Пловдив споделя - какво е да се лекуваш там (СНИМКИ) Пациент с COVID-19 в МБАЛ " Свети Мина " в Пловдив споделя - какво е да се лекуваш там (СНИМКИ)
Пациент, лекуващ се от COVID-19 в пловдивската болница " Свети Мина ", описа пред Actualno.com за положението, в което се намира тя в м...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР