Общинският съветник от ГЕРБ Екатерина Йорданова е на протеста на

...
Общинският съветник от ГЕРБ Екатерина Йорданова е на протеста на
Коментари Харесай

Спаси София: Общински съветник от ГЕРБ на протеста с дъщеря си -

Общинският консултант от ГЕРБ Екатерина Йорданова е на митинга на градският превоз в София дружно с щерка си, оповести Спаси София на страницата си във фейсбук. 

Йорданова е ръководител на Съюза на транспортните синдикати в България, който сплотява организации в бранш Транспорт и Пътно строителство и възобновяване. СТСБ е уредник на митинга в столицата. 

“Това е ясно доказателство за политизирането на митинга и превръщането му в партиен, с един-единствен претекст - връщането на ГЕРБ във властта и управлението на финансовите потоци на страната. ”, безапелационен е Борис Бонев. 

ГЕРБ не провежда и не взе участие в митингите, съобщи по-рано през днешния ден някогашният министър Теменужка Петкова по Българска национална телевизия. 

Йорданова е общински консултант от ГЕРБ в София от над 10 години и ръководител на жени-ГЕРБ, напомнят от Спаси София и задават въпроса: Дали пък в действителност митингът на градския превоз на София не е проведен от ГЕРБ? 

Дъщерята на госпожа Йорданова също като майка си е партиен кадър на ГЕРБ и подставено лице в синдикатите. Освен зам.-председател на Младежи-ГЕРБ, тя е съпредседател на младежкия комитет на транспортните синдикати, които управлява майка ѝ, настояват още от неправителствената организация. 

Ето тъкмо толкоз днешните митинги не са проведени от ГЕРБ. Всеки да си направи изводите дали служащите не се употребяват по най-безсрамния метод в нечисти политически цели!, разясняват от Спаси София. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР