Общинският съветник Методи Лалов подаде оставка като председател на групата

...
Общинският съветник Методи Лалов подаде оставка като председател на групата
Коментари Харесай

Методи Лалов подаде оставка като шеф на групата на ДБ в СОС |

Общинският консултант Методи Лалов подаде оставка като ръководител на групата на Демократична България в Столичния общински съвет. Това стана ясно от обява във фейсбук профила му. 

" В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински консултант от " Демократична България " за осъществяване на декларираната стратегия в границите на закона и постоянно в полза на жителите ", написа той.

Ето и цялата обява на Лалов:

Днес на съвещание на групата на " Демократична България " в СОС подадох оставка като неин ръководител.

В израз на гласуваното ми доверие от столичани ще продължа работата си в СОС като общински консултант от " Демократична България " за осъществяване на декларираната стратегия в границите на закона и постоянно в полза на жителите.

Решението ми е напълно персонално и по моя самодейност, само че не е по " персонални аргументи ", както е съвременно да се стимулират оставките в политическата ни действителност. Лоялността към правилата и откритите правила е най-важно за мен, а разликите с някои от политическите ми съдейственици не ме разколебават изобщо да продължа да влагам силата и уменията си за реализиране на правова, обществена и демократична страна, каквато е общата цел на болшинството членове и симпатизанти на " Да, България " и на останалите партии в обединението и поради което напуснах съдийската си позиция в Софийския областен съд.

Групата ни в СОС ще избере нов ръководител на свое съвещание в идващите дни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР