Общинският съвет в Ловеч реши на днешното си заседание директорът

...
Общинският съвет в Ловеч реши на днешното си заседание директорът
Коментари Харесай

Званието "Почетен гражданин на Ловеч" за директора на Многопрофилната болница в града



Общинският съвет в Ловеч реши на днешното си съвещание шефът на Многопрофилната болница в града доктор Румяна Нановска да бъде удостоена със званието „ почетен жител на Ловеч “, поради приноса и при справяне с пандемията от Covid-19, като началник на болничното заведение и като доктор.

С цялостно единогласие общинските съветници утвърдиха предлагането на кмета Корнелия Маринова, подкрепено и от ловчанския митрополит Гавриил, доктор Нановска да бъде удостоена с почетното звание.

„ Под управлението на доктор Нановска  МБАЛ отговори на предизвикването Коронавирус 19 с бързи и  гъвкави дейности, при съблюдаване на всички медицински и финансови  правила.

Изключително виновен доктор, предан на работата човек, който пое борбата още от средата на март предходната година с първия болен, избавила доста човешки животи. “, сподели кмета Маринова.

Преди да стане шеф на ловешката болница, в която работи повече от 30 години, доктор Румяна Нановска е шеф на  инфекциозното поделение.

„ Това е ненадейно за мен. Всички сътрудници заслужават такава  премия в тази тежка обстановка ", сподели доктор Нановска.

Почетното звание на доктор Нановска ще бъде връчено на тържествена гала на празника на града – 11 май.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР