Общинският превозвач Бургасбус ЕООД съобщи, че от днес, 12 ноември,

...
Общинският превозвач Бургасбус ЕООД съобщи, че от днес, 12 ноември,
Коментари Харесай

Бургасбус пусна мобилно приложение за градския транспорт

Общинският транспортьор " Бургасбус " ЕООД заяви, че от през днешния ден, 12 ноември, всички поданици и посетители на Бургас могат да употребяват интернет платформата www.a2b.burgasbus.com. Тя дава опция за достъп в действително време до потребна информация за градския превоз през електронни устройства с операционна система Андроид и Уиндоус.

Така през мобилния си телефон към този момент можете да съставите мечтан маршрут, да следите изпълняваните линии и преминаващи през спирките транспортни средства, както и местоположението на движещите се рейсове и тролейбуси на " Бургасбус " ЕООД.

На електронните табла по спирките се вижда информация по кое време идва идващият рейс. Новото приложение дава опция да следите и още три рейса след него, движещи се по маршрута.

До края на тази година платформата ще бъде в тестов режим и е допустимо от време на време да не сработва по най-хубавия метод. Ще бъдат положени всички старания тя да придобие приключена функционалност.

Стикери с актуалната информация и QR код за вход към платформата са залепени във всички транспортни средства, обслужващи градската транспортна скица, и в касовите салони на " Бургасбус ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР