Общинските съветници от “Продължаваме промяната-Демократична България и Спаси София“ /ПП-ДБ-СС/

...
Общинските съветници от “Продължаваме промяната-Демократична България и Спаси София“ /ПП-ДБ-СС/
Коментари Харесай

Симеон Ставрев: Приоритет за нас е да освободим площад “Света Неделя” от паркиралите коли

Общинските съветници от “Продължаваме промяната-Демократична България ” и „ Спаси София “ /ПП-ДБ-СС/ ще предложат унищожаване на паркиралите коли към храм “Света Неделя ” .

Това съобщи започващият своя втори мандат в Столичния общински съвет С имеон Ставрев пред “Клуб Z ”.

“На първо място с сътрудниците ще вкараме отчет, който да освободи площад “Света Неделя ” от паркиралите коли. Това е пространство с огромен пътникопоток, което желаеме да превърнем в свободен площад за хората. В момента там има джвакащи плочки, коли на всички места и безумна концепция на предходното болшинство да се построи спомагателен паркинг върху заритата с трошляк археология. Крайно време е да разгадаем проблема ”.

По думите му новият кмет Васил Терзиев и актуализирания състав на локалния парламент в София ще работят по редица значими цели, като ще се стартира от най-простите неща, които би трябвало да се случат допустимо най-бързо

„ Важно е да приемем икономическата рамка за градския превоз ”.

Общинският консултант добави, че в най-кратки периоди Столичният общински съвет би трябвало да гласоподава план-сметката за непорочност и бюджета на града за 2024 година.  

Ставрев акцентира, че „ ПП-ДБ-СС “ ще поддържа Борис Бонев за ръководител на СОС, а преговорен екип на обединяването към този момент организира диалози с останалите политически групи . Относно образуването на болшинство общинският консултант предизвести, че няма да се влиза в никакви безпринципни сделки .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР