Общинските съветници от групата на ГЕРБ предлагат да бъде осигурен

...
Общинските съветници от групата на ГЕРБ предлагат да бъде осигурен
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ внесоха предложение за безплатен интернет в пенсионерските клубове във Варна

Общинските съветници от групата на ГЕРБ оферират да бъде обезпечен безвъзмезден интернет в пенсионерските клубове във Варна. Инициативата е в отговор на изразеното от възрастни хора предпочитание по време на срещи с локалните депутати. Това съобщаиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна.

Предложението планува и по 200 лева повече на година за всеки от пенсионерските клубове, в които са проведени певчески и/или други художественотворчески самодейни колективи.

„ Тези средства да бъдат предоставяни за пътни разноски на самодейните колективи при присъединяване им в изяви отвън територията на община Варна, като сумите да се изплащат след показване на съответните отчетни документи “, се показва в предлагането, импортирано от ръководителя на групата на ГЕРБ в Общинския съвет Марица Гърдева.

Според предварителните разбори общата стойност на разноските за обезпечаването на интернет връзка и нарастването на издръжката на пенсионерските клубове няма да надвиши 10 000 лева годишно.

По този метод обаче ще се усъвършенства общественият живот в клубовете и ще се даде опция на възрастните хора да поддържат връзка и посредством новите технологии, излиза наяве от претекстовете на предлагането.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР