Общинските съветници от БСП внасят промени в наредбата за тарифната

...
Общинските съветници от БСП внасят промени в наредбата за тарифната
Коментари Харесай

БСП настоява за връщане на старите тарифи на столичния градски транспорт

Общинските съветници от Българска социалистическа партия внасят промени в наредбата за тарифната политика на столичния градски превоз. Това оповестиха на брифинг в Народното събрание представители от групата на социалистите в Столичния общински съвет и ръководителят на парламентарната група на левицата Георги Свиленски.

Свиленски дефинира като скандално взетото решение. Общинските съветници обясниха, че ще упорстват завъзстановяване на старите цени, както и за връщането на талоните за 10 пътувания и на картите за една линия.

Председателят на групата на Българска социалистическа партия в Столичния общински съвет Иван Таков напомни новите въведени цени. Заради тях в незабавен порядък от Българска социалистическа партия ще внесат отчет за смяна във към този момент признатата разпоредба.

Общинският консултант Милка Христова изрази противоречие и с това, че валидацията на картите играела ролята на застраховка. По думите й настъпилите промени отблъскват хората и ги принуждават да употребяват персоналните си коли.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР