Общинските съветници на Тервел от групата на ДПС искат откриване

...
Общинските съветници на Тервел от групата на ДПС искат откриване
Коментари Харесай

ДПС иска отстраняване на общински председател

Общинските съветници на Тервел от групата на Движение за права и свободи желаят разкриване на процедура за предварителното преустановяване на пълномощията на ръководителя на общинския съвет. Предложението ще бъде прегледано на идното съвещание на 25 февруари.

Основният претекст за желаното предварително освобождение на общинския ръководител Мария Гочева е поради редовно несъблюдение на отговорностите ѝ.

В настояването се показва, че не се организират срещи и съвещания с ръководителите на непрекъснатите комисии при взимане на значими решения, едноличното решение съвещанията на Общинския съвет в Тервел да не се излъчват онлайн, както и за непредставяне на неведнъж желана информация от страна на общинските съветници. 

Представителите на Движение за права и свободи в локалния парламент на Тервел показват също, че неведнъж се прегласуват решения на Общински съвет заради погрешно отчитане на гласовете и че ръководителят не е съумял да сътвори нужната атмосфера и съгласие сред общинските съветници и не може да съставлява една трета от Общински съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР