Общинските съветници на БСП в Пловдив вече не представляват партията.

...
Общинските съветници на БСП в Пловдив вече не представляват партията.
Коментари Харесай

Нинова продължава успешно да занулява БСП - отказа се от общинските съветници в Пловдив

Общинските съветници на Българска социалистическа партия в Пловдив към този момент не съставляват партията. Това разгласи на брифинг в града водачът на левицата Корнелия Нинова. Тя посочи, че не желае Българска социалистическа партия да се свързва с хора, които поддържат задкулисието.
 
Повод за реакцията на Нинова е опитът за преодоляването на сдружението " Международен панаир Пловдив " от предприемача Георги Гергов, който от непосредствен шайкаджия до Нинова, се трансформира в нейн неприкрит зложелател. И беше изхвърлен от всички управителни позиции в Българска социалистическа партия, а след това и изпъден от някогашната компартия. Тази седмица се разбра, че решението за апортирането на варненските акции в панаира се отсрочва до изговаряне на съда.
 
" Нашата позиция е за оставане на панаира в ръцете на общината. Общинските съветници на Българска социалистическа партия в Пловдив към този момент не съставляват Българска социалистическа партия. Не можем поради задачата да запазим сякаш общинските си съветници в града да изменим на характера си за политика и бистрота и да се подчиним на задкулисето ", съобщи Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР