Общинските съветници на БСП и ПП-ДБ в София са пред

...
Общинските съветници на БСП и ПП-ДБ в София са пред
Коментари Харесай

ПП-ДБ и БСП пишат общ документ за управление на София

Общинските съветници на Българска социалистическа партия и ПП-ДБ в София са пред сключване на взаимен документ за работата в Столична община - това съобщи пред Нова тв някогашният кандидат-кмет на Българска социалистическа партия и сегашен локален народен представител Ваня Григорова. 

 

" В петък имахме по-конструктивен диалог. Той беше във формат МК „ Българска социалистическа партия ” дружно с ПП-ДБ-СС и Васил Терзиев ” - заяви Григорова.


Тя посочи, че е от страна на ПП-ДБ-СС е изпратен документ, в който са отразени техните визии за работата в Столична община. „ В рамките на днешния ден ние ще го допълним и упованията са, че на следващия ден ще се забележим, за да разгледаме обединения документ и до каква степен можем да застанем зад съответните ограничения заложени вътре. В документа трябва да се разказани ограничения, график за вкарване на отчети и тяхното гласоподаване ”, посочи Григорова.


По думите ѝ очакванията на гласоподавателите би трябвало да бъдат оправдани. „ Първо би трябвало да се разберем за стратегия, а по-късно да приказваме за личността, която ще оглави съвета ”, акцентира тя.

 

„ На срещата в петък ние обърнахме внимание, че няма по какъв начин да водим градивен разговор откакто някой се пробва да демонтира паметника на Съветската войска. В програмата ще има червени линии, които не могат да се прескачат и това е премахването и заличаването на историята и компрометирането на историческите данни ”, сподели Григорова.

 

На този етап, все още левите имат решение да не поддържат Борис Бонев за ръководител на съвета. „ Ако стигнем до консенсус, ще им се наложи да обсъдим друга персона за ръководител ", добави Григорова.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР