Общински служител от Червен бряг е бил зад волана на

...
Общински служител от Червен бряг е бил зад волана на
Коментари Харесай

Общински чиновник карал катастрофиралия бус с деца

Общински чиновник от Червен бряг е бил зад кормилото на цялостния с деца микробус, който преди 3 дни провокира тежка злополука на пътя София-Варна. Генади Цветков работел към транспортния отдел на кметството от дълги години, само че и въртял частен бизнес с транспорти.

При злополуката той излязъл от отбивката за ловешкото село Дъбрава на основния път и се блъснал в лека кола. В буса имало 12 души, измежду които осем деца от фолклорна група. По знамение при удара няма тежко ранени, разясниха очевидци на зверския конфликт.

По данни на Министерство на вътрешните работи Цветков не е спазил преимущество при излизане, на основния път София – Варна. Пътниците пък разказали пред служителите на реда, че водачът е карал с несъобразена и превишена скорост.

По информация на Trafficnews Цветков няма лицензирана компания за транспорт на пасажери. В събота той возел детската фолклорна група за присъединяване в събитие. След случая няколко медии отшили на мястото. Тогава братът на водача Румен Цветков почнал да наскърбява с нецензурни думи репортера Мартин Георгиев и оператора Пламен Иванов от екипа на Нова телевизия.

Мъжът крещял: " малоумник ", " какво снимаш ", " махни тази гейска физиономия ", " виж какъв брой си надрусан ". Последвали тъжби в полицията и сега се води досъдебно произвеждане за хулигански подбуди против Румен Цветков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР