Общински съветник от Вършец, влязъл във властта с листата на

...
Общински съветник от Вършец, влязъл във властта с листата на
Коментари Харесай

Арестуваха човек на Марешки заради участие в банда и побой

 Общински консултант от Вършец, влезнал във властта с листата на партия " Воля ", е задържан поради присъединяване му в тайфа, нанесла побой на чиновник в заложна къща, написа " Конкурент ". Информацията беше доказана от полицията. Съветникът Благовест Христов беше и претендент за кмет на последните локални избори. Той е притежател на дискотека в курортния град.

По данни на полицията през вчерашния ден към 15,15 часа 38-годишният Христов, дружно с  47-годишен врачанин, 31-годишен мъж от Монтана  и 36-годишен софиянец нанесли побой на 42-годишния посредник в заложната къща. Битият мъж също е от Враца. При идването на служителите на реда той  бил с забележими следи от побой по лицето и тялото. Мъжът е бил освидетелстван от  съдебен доктор в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " -  Монтана. Отказал е да остане в болница.

Четиримата биячи са открити и арестувани. Разпрата е почнала предходната вечер, когато комисионерът се появил в дискотеката на Христов и сред него и диджеят се заформил скандал. На идващия ден съветникът и притежател на нощния клуб Христов и негови приятели решили да отмъстят. По случая тече следствие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР