Общински институт Старинен Пловдив“ управлява три билетни каси, в които

...
Общински институт Старинен Пловдив“ управлява три билетни каси, в които
Коментари Харесай

Пълна културна програма за юли

Общински институт „ Старинен Пловдив “ ръководи три билетни каси , в които можете да получите подробна информация за всичко идно и да закупите билети за театрални постановки, куклен спектакъл, концерти, клубни празненства, фестивали, футболни мачове, тенис шампионати, снукър и доста други забавни събития.

От 5 години ОИ „ Старинен Пловдив “ е представител на EVENTIM и над 20 други промоутърски организации и компании и предлага като част от активността си продажба на билети за културни и спортни събития в Пловдив, в страната и даже в чужбина.

На фейсбук страницата на Билетен център Пловдив (https://www.facebook.com/TicketsPd) и на място можете да получите информация за многочислените събития, които предстоят в Пловдив до края на сезона за всички подиуми и зали.

Билети се продават в Билетен център пред Община Пловдив – пл. „ Стефан Стамболов “ №1, Туристически информативен център – ул. „ Райко Даскалов “ №1 (пл. „ Римски стадион “) и Билетна каса „ Античен спектакъл “ – ул. „ Цар Ивайло “ №4 (вход откъм АМТИИ „ Проф. Асен Диамандиев “).

Работно време без почивен ден от 09:30 до 18:00 ч. (обедна отмора 13:30-14:00).

Ето и информация за идно събитие единствено след 3 дни, когато на 7 юли на сцената Летния спектакъл на Бунарджика от 20.00 часа, Маестро Йордан Камджалов ще показа музикални шедьоври в Пловдив, дружно с Плевенска филхармония и гост-солист – виртуозният млад кларинетист Атанас Маринов.

Турнето на маестро Йордан Камджалов „ Mузикална магия “ минава на 7 юли и през Пловдив с стратегия, отдадена на 70-годишнината от основаването на Плевенския симфоничен оркестър. На Летния спектакъл на Бунарджика ценителите на класиката ще чуят шедьоври от представители на класиката и романтизма като Паганин,  Бизе, Щраус, Сарасате, Брамс и други

Гост-солист е виртуозният млад кларинетист Атанас Маринов, който е подсилен от фондация „ Йордан Камджалов ”. Началото е в 20.00 часа.

Йордан Камджалов е диригент с впечатляващи изяви на три континента. Учи диригентство при проф. Васил Казанджиев в НМА „ Проф. Панчо Владигеров “ в София и в Музикалната академия „ Ханс Айслер “ в Берлин, специализира в майсторски класове на диригенти от международна големина. Лауреат на редица интернационалните състезания, през 2011 година Йордан Камджалов е определен с цялостен консенсус за Генерален музикален шеф и основен диригент на Хайделберг, а от 2018 година е Музикален шеф и основен диригент на Хърватската национална опера и филхармония в Риека. През 2014 година НАСА и Международният астрономически съюз дадоха името на маестрото на метеорит и оповестиха, че „ свързват света на музиката с очарованието на Вселената “.

Кларинетистът Атанас Маринов е ученик на НМУ „ Любомир Пипков ”, на НМК “Панчо Владигеров “, на Музикалната консерватория в Лозана – Швейцария, в класа по кларинет на Фредерик Рапин, специализира в Цюрих в класа по кларинет на Фабио ди Казола. Участва в десетки майсторски класове на международни педагози. Атанас Маринов се изявява като солист в влиятелни фестивали и оркестри по света, лауреат е на интернационалните състезания у нас и в чужбина.

Билети за концерта на Йордан Камджалов „ Mузикална магия “ се продават в билетните каси в Пловдив, онлайн на eventim.bg и grabo.bg.

Какво друго през месец юли?

Летен спектакъл

10 юли – ОБИЧ И ПЕСЕН – 20:00 ч.

13 юли – ЗА ПЪРВИ ПЪТ – 20:00 ч.

17 юли – ABBA SYMPHONIE – 20:30 ч.

20 юли – ПЕТЪК ВЕЧЕР – 20:30 ч.

22 юли – ОРЛИН ПАВЛОВ & LIVE BAND – 20:30 ч.

23 юли – ЧАМКОРИЯ – 20:00 ч.

25 юли – ПРЕМАХНИ ОТ ПРИЯТЕЛИ – 20:30 ч.

28 юли – Съседите от горната страна – 20:30 ч.

29 юли – SOULFLY – 20:00 ч.

30 юли – БАТКАТА НА МОРЕ АЛА-БАЛА ЛЯТНО ТУРНЕ 23 – 21:00 ч.

Античен спектакъл

7 юли – OPERA OPEN: НАБУКО / NABUCCO от 21:00 ч.

8 юли – OPERA OPEN: НАБУКО / NABUCCO от 21:00 ч.

11 юли – OPERA OPEN: ДЕВЕТА СИМФОНИЯ / ШЬОНБЕРГ от 21:00 ч.

15 юли – OPERA OPEN: МИЛОСЪРДИЕТО НА ТИТ / LA CLEMENZA DI TITO от 21:00 ч.

18 юли – OPERA OPEN: DIANNE REEVES WITH ORCHESTRA от 21:00 ч.

21 юли – OPERA OPEN: АНА КАРЕНИНА / ANNA KARENINA от 21:00 ч.

24 – 28 юли – XVII-ти Международен фолклорен фестивал от 20:00 ч.

29 юли – MELODY GARDOT – LIVE IN CONCERT от 20:00 ч.

Гребна база

14 юли – SOLAR PLOVDIV 2023

За първи път в България ще забележим носителят на „ Грами “, именитият Afrojack. Заедно с него ще бъде и една от най-популярните фигури в хаус музиката, Fedde Le Grand . Освен хедлайнерите на SOLAR PLOVDIV 2023, ще забележим определяната като „ бъдещето на денс музиката “, Laura van Dam , както и бразилския актьор с хитовия сингъл “Move Your Body ”, Öwnboss.

Билети за SOLAR Plovdiv 2023 в мрежата на Eventim, YALTA CLUB, OMV и Ticketstation.bg на цени от 70 лв. за елементарните билети и 120 лв. за ВИП достъп.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР