Общинската организация на ГЕРБ Марица проведе събрание за издигане на

...
Общинската организация на ГЕРБ Марица проведе събрание за издигане на
Коментари Харесай

Общинската организация на ГЕРБ Марица номинира кандидати за евродепутати

Общинската организация на ГЕРБ " Марица " организира заседание за издигане на претенденти за народни представители в Европейския парламент. В читалище " Виделина “ в село Войводиново се събраха над 40 членове на ГЕРБ, с цел да създадат своите номинации. Присъстващите бяха приветствани от регионалния координатор на ГЕРБ – Пловдив област Георги Мараджиев и от общинския началник Гергана Трендафилова.

След това публично в редиците на ГЕРБ " Марица " бяха признати 10 нови членове, най-вече младежи. По време на събранието беше разисквана и настоящата политическа конюнктура и измененията в изборния кодекс. Присъстващите поговориха и за значимостта на идните избори и потребността от готовност и висока интензивност.

" Нямаме време за губене, всички виждате по какъв начин всекидневно ни заливат с погрешна информация. Трябва ни цялостна готовност на структурите и доста дейна работа по дребните места, с цел да се оправим с провокациите, бе безапелационен Мараджиeв. По думите му тези избори ще са доста сложни, поради желанието на опозицията за власт. Затова прикани всички представители на ГЕРБ да се опълчват намерено на лъжите и измамите, които фабрикуват от Българска социалистическа партия, тъй като загубата на евроизборите ще бъде пагубна за страната.

" Знаем по какъв начин се печелят избори, имаме опита за това “, бе безапелационна Гергана Трендафилова. Тя добави, че близкият контакт с хората в дребните обитаеми места ще помогне те да не се доверяват на подправените вести, с които залива ефира Българска социалистическа партия.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР