Общинската избирателна комисия в Разлог стартирапроцедура по отстраняване на общинския

...
Общинската избирателна комисия в Разлог стартирапроцедура по отстраняване на общинския
Коментари Харесай

Пиян зад волана съветник губи мандата си! ОИК Разлог започна процедура срещу БСП активиста Ал. Крайнов

Общинската изборна комисия в Разлог стартирапроцедура по премахване на общинския консултант от Българска социалистическа партия Александър Крайнов, който през 2019 година бе претендент за кмет на общината, само че се провали на изборите.

Припомняме, че повода за преустановяване на съветническия му мандат е присъда на Районен съд – Разлог, която му е наложена, откакто през месец март тази година бе хванат зад кормилото на лекия си автомобил „ Ауди А8 “ с над 1, 30 промила алкохол, за което последва задържане за 24 часа в полицейската клетка на РУ-Банско, обвиняване на прокуратурата и съглашение на Крайнов с държавното обвиняване от 4 април т. година С него съветникът се е съгласил да получи 4-месечна условна присъда с 3-г. изпитателен период.

. Освен,че би трябвало да заплати разноските по делото,Крайнов е лишен и от право да кара в продължение на 6 месеца.

Както неведнъж писахме Ал. Крайнов е прочут в Разлог, като любим на Българска социалистическа партия водача Корнелия Нинова и недолюбван от огромна част от състава на Българска социалистическа партия в града.

43-годишният консултант е волейболист, роден в Разлог. Играе в тима на „ Пирин “ до старша възраст, след което минава в „ Левски Сиконко “. После облича екипа на „ Марек “ /Дупница/, след което още веднъж се връща в „ Сиконко “. Играл е и в чужбина, само че прекъсна спортната си кариера и се отдава на ресторантьорски бизнес.

След предварително преустановяване на мандата му, който изтича през октомври 2023 година, на негово място в Общински съвет – Разлог би трябвало да влезе Румяна Ячкова.

В. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР