Общинската избирателна комисия (ОИК) във Варна извършва проверка дали кметът

...
Общинската избирателна комисия (ОИК) във Варна извършва проверка дали кметът
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 30 януари

Общинската изборна комисия (ОИК) във Варна прави инспекция дали кметът на морската столица Благомир Коцев, както и кметовете на регионите " Одесос " - Цветнен Цветков, и на " Приморски " - Николай Желязков имат присъединяване във компании.

По-рано този месец никому незнаен уебсайт (радио и телевизия „ Истина и независимост “ - бел.ред.) пуска сигнал до ОИК, че имам настоящи компании в чужбина.

Категорично декларирам, че това е безспорна неистина и че истината може елементарно да се ревизира. Всички сдружения, свързани с корабния бизнес на фамилията ми, са заличени още преди няколко години, дружно със самата активност.

Експозицията „ Екслибрис презареждане “ обичайно показва непоказвани произведения от последното издание на Международен Екслибрис Конкурс Варна.

Към края на 2022 година за област Варна директните задгранични вложения (ПЧИ) в нефинансовия бранш възлизат на 1 714.9 млн. евро по настоящи цени. След спадът през 2020 година, съвсем съумява да догони равнищата от 2018 и 2019 година, както се вижда и в инфографиката.

В първото си издание за 2024 година „ Нощно кино “ ще посрещне варненци с хубостта и топлината, носещи се от слънчевите провинции на Близкия изток.

Заместник-кметът на Община Варна Павел Попов внесе проектобюджета на Община Варна за 2024 в Общинския съвет - на ръководителя Христо Димитров. Преди това Попов бе осведомен с измененията в документа от заместник-кмета по финансите Христо Рафаилов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР