Общините са най-важната част от управлението на България, защото вие

...
Общините са най-важната част от управлението на България, защото вие
Коментари Харесай

Петков пред кметовете: Общините са най-важната част от управлението, защото сте близо до хората

Общините са най-важната част от ръководството на България, тъй като вие сте най-близо до хората. Разчитаме напълно на вас да създадем тези промени, тази промяна на мислене по какъв начин изразходваме средствата дружно. Ако успеем, ще се поздравим, че България няма да е същата единствено след няколко години, съобщи министър-председателят Кирил Петков на форума на Националното съдружие на общините в Република България (НСОРБ) на тематика " Бъдещето на Европа и България през призмата на рецесиите ", който се организира през днешния ден в София.

Премиерът увери общините, че за него няма голяма разлика сред централна власт и локална власт.

Всички сме дружно, тъй като единствено дружно можем да преодолеем компликациите, които са пред нас и дружно можем да реализираме всички тези неща, които сме дали обещание на хората, сподели Петков. Той благодари на общините, че през последните две години на рецесия не са се чували недоволства от тях, че са работили, че са се справяли.

В момента цяла Европа е в енергийна рецесия, цените на горивата са били всички върхове, недоволството от инфлацията се вижда на всички места. С ваша поддръжка обаче сме се справили относително добре, уточни министър председателят. Той акцентира, че растежът на стопанската система е 4,5 % в тази рецесия. Имаме високи индикатори в индустриалното произвеждане, имаме съществени победи. Планът за възобновяване и развиване е към този момент признат, той е реалност, сподели министър председателят Петков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР