Община Враца е с нов главен архитект, научи агенция BulNews.

...
Община Враца е с нов главен архитект, научи агенция BulNews.
Коментари Харесай

Митко Анатолиев е новият главен архитект на Община Враца

Община Враца е с нов основен проектант, научи организация BulNews. От през днешния ден публично на стола сяда Митко Анатолиев. Младият мъж заема мястото на дългогодишния проектант на администрацията Чавдар Спасов, който в петък /10 март/ е предал позицията си.
Митко Анатолиев към този момент е бил чиновник в локалната администрация. Преди близо година той е бил част от екипа на Чавдар Спасов, само че заради необясними за мнозина аргументи, младият мъж самичък е подал молбата си за овакантяване. След пенсионирането на Спасов е получил покана още веднъж да стане част от общинската администрация, но този път като основен проектант.
Идеята е била прегърната от младежа, който съгласно мнозина експерти, ще се оправи чудесно с дадената му опция.
До дни Община Враца ще има и нов основен счетоводител. Мястото на Петър Петров ще бъде заето от редовия счетоводител Елеонора Асенова. Причината за смяната е пенсионирането на дългогодишния основен счетоводител. Към момента той към момента е на работа и се чака до края на тази седмица да съобщи публично поста на подчинената си Елеонора Асенова.
Тя обаче ще заема краткотрайно позицията до оповестяването на конкурс за поста и избирането на нов основен счетоводител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР