Община Велико Търново бе отличена с награда за устойчиво развитие

...
Община Велико Търново бе отличена с награда за устойчиво развитие
Коментари Харесай

Велико Търново с награда за устойчиво развитие на културно-историческия туризъм

Община Велико Търново бе отличена с премия за стабилно развиване в региона на културно-историческия туризъм за 2017 година от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Призът бе връчен на шефа на Дирекция “Култура, туризъм и интернационалните действия “ на община Велико Тръново Нелина Църова и шефа на Общинската туристическа организация „ Царевград Търнов “ Борислав Йорданов на публична гала на 28 ноември в „ София хотел Балкан “ в столицата.

Годишните награди на БХРА са за професионални достижения в региона на мениджмънта, хотелиерството и ресторантьорството и се връчват годишно от 1996 година.

Наградата на Община Велико Търново е за сполучливо осъществените планове и начинания в региона на културно-историческия туризъм през годината – консервация, реституция и експониране на средновековната Шишмановата баня, профилираното ревю на български производители на храни производителите „ Трапезица Фест “, интерактивната познавателна игра „ Средновековни престъпни загадки – Тайната на 9-те ключа “, събитието „ Нощ на Самоводската чаршия “ и Фестивал на занаятите и съдействието за откриване на парка на миниатюрите „ Търновград – духът на хилядолетна България “.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР