Община Варна традиционно дава старт на летния туристически сезон. През

...
Община Варна традиционно дава старт на летния туристически сезон. През
Коментари Харесай

С концерт дават старт на туристическия сезон във Варна

Община Варна обичайно дава старт на летния туристически сезон. През тази година програмата включва концерт с лазерно шоу и специфични резултати, както и безвъзмезден пешеходен тур. Откриването на сезона ще бъде на 18 май, като денят не е определен инцидентно, а съответствува с самодейността „ Европейска нощ на музеите и галериите “, в която морската столица взе участие интензивно от години.

Концерт-спектакълът под надпис „ И лятото пристигна “ е с начален час 19:00 часа на входа на Морската градина. Варненци и гостите на града ще се насладят на композиция сред електронна денс музика и симфонии в специфични версии и ремикси. Групата Deep Zone Project, дружно със симфоничен оркестър ще изпълнят международни хаус денс класики, хип-хоп и ар-енд-би части и микс от авторски шлагери на групата. Специални посетители ще бъдат: NADIA, LADY B, Бисера и Лидия. На концерта ще бъде и театралният дебют на Дебора Михайлова, чийто трагичен случай закупи необятен публичен отзив. Водещ е певицата Йоанна Драгнева.

Спектакълът ще бъде заздравен с лазерно шоу, огромна сцена, визуализации, специфични резултати и изненади. Входът е свободен!

Същият ден - 18 май в 17:00 часа, по случай формалното разкриване от Туристическия информативен център ще тръгне безвъзмезден пешеходен тур с екскурзовод. Темата е „ Туризъм с обичаи - старите варненски хотели “. Маршрутът включва здания в централната градска част, които през днешния ден са архитектурни монументи, измежду които гранд-хотелите „ Ню Йорк ", „ Мусала ", „ Лондон " и „ Париж “. Турът продължава с посещаване на пристанище Варна, Морски бани и ресторант „ Морско казино “. Краят на туристическата обиколка ще е входа на Морската градина, където стартира концерт-спектакълът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР