Община Варна подаде проект за изграждане модернизиране на уличното осветление

...
Община Варна подаде проект за изграждане модернизиране на уличното осветление
Коментари Харесай

Модернизират уличното осветление в квартал „Чайка” с 2 млн. лева

Община Варна подаде план за създаване модернизиране на уличното осветяване в квартал „ Чайка ” на стойност1.99млн. лева Средствата би трябвало да бъдат обезпечени от Националния проект за възобновяване и резистентност посредством Министерство на енергетиката.

Системата за външно изкуствено осветяване планува съществуващите осветителни тела да бъдат сменени с LED осветители. Досегашните касети за ръководство на уличното осветяване, които постоянно ставаха обект на похищения, ще бъдат сменени с интелигентни касети. Те ще бъдат включени към към този момент съществуващата система за ръководство на уличното осветяване City Touch. По този метод ще има опция за следене положението на осветителната уредба, потреблението на електрическа сила и други параметри.

С подмяната на осветителите не се постанова повишение на съществуващите мощности към електроразпределителната мрежа. Очаква се осъществяването на енергоспестяващите ограничения да усъвършенства качеството на уличното осветяване в кв. „ Чайка “, да увеличи енергийната му успеваемост и да понижи потреблението на електрическа сила.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР