Община Варна организира чествания по повод националния празник 3 март,

...
Община Варна организира чествания по повод националния празник 3 март,
Коментари Харесай

Ето какво да очакваме днес във Варна по случай 3 март, програмата е интересна

Община Варна провежда празнувания във връзка националния празник 3 март, отбелязващ Освобождението на България. Програмата стартира в 10:00 часа на площад " Св. Св. Кирил и Методий “, където ще се състои тържествено издигане на националното знаме. Във времето от 11:00 часа до 12:00 часа ще бъдат положени цветя и венци на мемориалните монументи на воините - освободители в Морската градина. В 13:30 часа в парка-мемориал на воините - освободители в местността " Терасите “ в регион " Владислав Варненчик “ също ще бъдат положени венци и цветя. 

Програмата продължава с празничен концерт-спектакъл " Но ний знаем “ от 17:00 часа във Фестивалния и конгресен център. Събитието се провежда със съдействието на Варненския свободен университет " Черноризец Храбър “.

От 19:30 часа на площад " Антон Новак “ в Морската градина ще се организира тържествена заря-проверка. Съорганизатори са Военноморските сили на Република България и Варненската и Великопреславска света митрополия.

Като съпътстващи събития на 3 март, от 12:00 часа, в Морската градина ще бъде даден старт на 61-вата лекоатлетическа щафетна обиколка на Радио Варна. От 14:00 часа в Музея на Възраждането ще бъде показана книгата " Непознатите писма на Райна Попгеоргиева “ от Ивета Рашева.

Част от програмата е и 68-ата ветроходна регата " Трети март “, която ще се организира в интервала от 1 до 5 март в акваторията на Варненския залив.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР