Община Варна обяви конкурс за заемане на две щатни бройки

...
Община Варна обяви конкурс за заемане на две щатни бройки
Коментари Харесай

Община Варна обяви конкурс за две щатни бройки за длъжността Главен юрисконсулт в дирекция “Правно-нормативно обслужване”

Община Варна разгласи конкурс за заемане на две щатни бройки на длъжността Главен юрист в дирекция “Правно-нормативно обслужване ”. Минималните и характерни условия към претендентите са: степен на приключено обучение – магистър, професионална област – право, 3 години професионален опит или добит сан IV младши .

Конкурсът за заемане на длъжността ще се организира посредством решение на тест за знания от професионалната област на длъжността и изявление .

Документи за присъединяване в процедурата би трябвало да се показват в период до 17:30 часа на 29.04.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк ” №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ”, ет. 4, ст. 409, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители. Документите може да се подават по електронен път на адрес [email protected] , като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.

За информация: адрес – бул. “Осми Приморски полк ” №43; отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ” към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ”; http://www.varna.bg/; Телефон за контакт – 052/820 294; Лице за контакт – Преслава Димитрова .

За спомагателна информация за нужните документи и спецификата на длъжността: https://www.varna.bg/bg/2404

На вниманието на водачите във Варна: Провежда се акция „ Скорост “!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР