Община Варна обяви конкурс за началник на отдел Младежки дейности“

...
Община Варна обяви конкурс за началник на отдел Младежки дейности“
Коментари Харесай

Искате да работите в Община Варна? Може да сте точния човек

Община Варна разгласи конкурс за шеф на отдел " Младежки действия “ към дирекция " Образование и юношески действия “. Минималните условия към претендентите са: приключено висше обучение – степен бакалавър в региона на обществените, икономически или филантропични науки, както и най-малко 3 години опит или добит сан III младши.

Конкурсът за избор на претендент за заемане на длъжността ще се организира посредством изявление и тест за инспекция на познанията от професионалната област, оповестиха от администрацията.

Документите за присъединяване в състезанието ще се одобряват до 17:30 часа на 21.03.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми Приморски полк " №43, в отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор ", ет. 4, ст. 406, персонално от претендентите или от техни упълномощени представители.

Документите могат да се подават по електронен път на адрес [email protected], като заявката и декларацията следва да бъдат подписани от претендента с електронен автограф.

Списъците на позволените и недопуснатите претенденти и всички известия по отношение на състезанието се афишират на интернет страницата и на осведомителното табло на Община Варна в регламентираните от законодателството периоди.    

За  повече информация: адрес: бул. “Осми Приморски полк " №43. Административно звено: отдел “Управление на човешките запаси и вътрешен административен надзор " към дирекция “Управление на човешките запаси и административни услуги ". Телефон за контакт: 052/820 511. Лице за контакт: Десислава Вълчева.

Повече информация за нужните документи и изискванията за кандидатстване, може да се откри на адрес: https://www.varna.bg/bg/2362.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР