Община Варна кани на публично обсъждане всички заинтересовани физически и

...
Община Варна кани на публично обсъждане всички заинтересовани физически и
Коментари Харесай

Предстои обсъждане на интегрирания план за развитие на Варна

Община Варна кани на обществено разискване всички заинтригувани физически и юридически лица на съображение на чл.37, ал.2 от Закона за районното развиване, както и т.4 от Методическите насоки за създаване и използване на интегрирани проекти за градско възобновяване и развиване на Министерство на районното развиване и благоустройство (изменение от март 2019 г.)

Целта на изменението е включване на спомагателни обекти в обсега на Интегрирания проект за градско възобновяване и развиване (ИПГВР) на град Варна 2014 – 2020 година, утвърден от Общински съвет - Варна през 2013 година с Решение №1232-3 от Протокол №26/13,14.12.2013 година и от Управляващия орган на Оперативна стратегия „ Регионално развиване “ 2007-2013 година с писмо с изх. № 99-00-6-12302/17.12.2013 година

Изменение на Интегриран план за градско възстановяване и развит се позволява като допълнение на част ІІ. „ Стратегия и цели на проекта “ и част ІІІ „ Управление на реализацията/прилагането на проекта “, както и за включване на спомагателни планове отвън утвърдените зони за влияние за поддръжка на функционалните връзки на града с неговата външна страна.

Публичното разискване ще се организира на 26 ноември 2019 година (вторник) от 15 часа, в Младежки дом „ Орбита “ гр.Варна, зала 12 (адрес: Варна, бул. „ Цар Освободител “ №27.).

Отправяме покана към всички заинтригувани страни да вземат присъединяване в общественото разискване на опциите за включване на нови планове в зоните за влияние и спомагателни планове, допринасящи за функционалните връзки на града с неговата външна страна към Интегриран план за градско възстановяване и развит на гр. Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР