Община Тунджа“ обявява началото на първата за 2023 г. сесия

...
Община Тунджа“ обявява началото на първата за 2023 г. сесия
Коментари Харесай

Община „Тунджа“ отпуска първите стипендии за 2023 г.

Община „ Тунджа “ афишира началото на първата за 2023 година сесия за кандидатстване за разпределяне на еднократно финансово стимулиране и стипендии на деца, възпитаници и студенти с отличен триумф, високи достижения в изкуството и спорта и адресна регистрация в община „ Тунджа “.

Ще бъдат отпуснати една годишна стипендия на студент постоянно образование, 10 шестмесечни стипендии за възпитаници в начален и прогимназиален стадий на образование и 10 шестмесечни стипендии за възпитаници в гимназиален стадий на образование. По волята на донори ще бъдат отпуснати и стипендии на двама студенти, на двама възпитаници и на зрелостници.

Необходимите документи са формуляр, анкета за общественото състояние на претендента, документ от образователното заведение или копие от документ за реализирани резултати или значими публични прояви.

Документите ще се одобряват от 15 до 31 март 2023 година в деловодството на Община „ Тунджа “. Те могат да се подават и посредством кметовете и кметските наместници по обитаеми места.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР