Община Стара Загора внедри електронна система за резервация за сключване

...
Община Стара Загора внедри електронна система за резервация за сключване
Коментари Харесай

Община Стара Загора улеснява бъдещите младоженци с онлайн запазване на дата за брак

Община Стара Загора внедри електронна система за резервация за подписване на цивилен брак. Онлайн услугата е към този момент налична на уеб страницата на Общинска администрация. Тя е дейна непрекъснато и целогодишно. Бъдещите младоженци могат да се възползват от всички преимущества на дигитализирането, като имат опция елементарно и бързо да ревизират за свободен ден и час от всяко мобилно устройство, което е обвързвано с интернет, без значение в коя точка на света се намират. Резервацията се състои от 7 стъпки, а времето за изработката ѝ е не повече от 5 минути. На посочената е-поща, двойките ще получават и подробна информация за всеки приключен стадий на резервацията, служебна записка и нужни документи, както и ще могат да наблюдават процесите до настъпването на огромния ден.

Електронната система разрешава да се подават заявки за по този начин желаните през последните години изнесени ритуали, като може да се избира мястото за тяхното осъществяване. Включена е и опцията " огромното Да " да се каже в общинската ритуална зала.  
-->
Плащанията на таксите може да се осъществят по няколко метода – в брой на място или онлайн посредством банкова карта на работещия виртуален ПОС терминал. Като гаранция за сигурност, услугата е и напълно GDPR съвместима, осигурявайки на потребителите най-високо равнище на обработка и предпазване на персоналните им данни.

Резервационната система е значима част от нововъведенията, които Община Стара Загора осъществя в осъществяване на програмата на кмета Живко Тодоров за основаване на повече електронни административни услуги.

Сред главните преимущества на платформата са също съкращаването на физическите визити и чакането на опашка, като се усъвършенства работата на администрацията и улесняват потребителите на услугата.  

Продуктът е основан от цифровата агенция  и дава отговор на всички правила за успеваемост, сърдечност и нововъведения. Внедряването на цифровата услуга цели освен да усъвършенства процеса на подписване на брак и да улесни общинските чиновници, само че и да даде на влюбените двойки опция да създадат най-хубавия избор за своя специфичен ден и да го трансфорат в най-романтичното преживяване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР