Община Стара Загора организира специални концерти за любителите на музиката

...
Община Стара Загора организира специални концерти за любителите на музиката
Коментари Харесай

Август е музика в Стара Загора

Община Стара Загора провежда специфични концерти за феновете на музиката под надпис „ Август е музика “.

Традиционните летни музикални вечери ще се  провежда от 8 до 12 август на сцената пред Община Стара Загора.

На 8 август /понеделник/, от 20.00 часа ще се показа Дуо Адикт.

Дует Адикт е в състав Нели Петкова – сопран и Теодор Петков – баритон. Техният богат репертоар включва разнообразни жанрове като опера, оперета, мюзикъл, джаз поп, сцена. Любовта ги свързва както в музиката, по този начин и в живота. Изнасят концерти в България и чужбина.

Във вторник (9 август) още веднъж от 20.00 часа старозагорци ще се насладят на концерт на Ричард Мантарлиев – /китара и вокал/

Ричард Мантарлиев /Ричи/ е от Пловдив, един от любимците в миналогодишното издание на музикалния формат „ Гласът на България “. Финалист и в австрийското издание на музикалния формат Pop Stars.

Виртуоз на китарата, лирик в пеенето, Ричи очарова с професионализъм, брилянтен прочит и импровизации на тематика рок музика.

Най–новият му авторски план – песента „ Сън в горест “, решително върви нагоре в класацията за българска рок и поп музика ТОП 20 на БНР.

В сряда (9 август), от 20.00 часа, ще звучи лиричният глас на Стелияна Христова и вокалните осъществявания на Петко Савов.

Популярната певица и вокален възпитател Стелияна Христова е от Велико Търново.

Победител в първия сезон на „ Гласът на България “ през 2011 година Носител на голям брой оценки от наши и интернационалните състезания и фестивали.

През 2008 година става лауреат и притежател на огромната премия в област “Изкуство ” на ”Фондация Димитър Бербатов ”. През годините надарената певица работи доста и с доста професионални актьори и музиканти, взе участие в разнообразни музикални планове. Стелияна работи интензивно и на клубната сцена у нас. Дипломиран музикален възпитател, има и лична музикална школа.

На Международния ден на младежта – петък, 12 август, от 20.00 часа ще има концерт на Джуниър бенд от Велико Търново.

„ Джуниър бенд “ – духовият оркестър на СУ „ Емилиян Станев “ – Велико Търново превзема с гений, жизненост и артистичност. Възпитаниците на диригента Йордан Цветанов ще показват в Стара Загора своето неповторимо шоу, в което джаз, фънк и духова музика са в необикновено комбиниране. Атрактивното наличие на момчетата и девойките от Джуниър бенд основава взривяваща атмосфера от страсти при всяко тяхно осъществяване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР