Община Сливен продължава ремонтните дейности по обществени сгради в малките

...
Община Сливен продължава ремонтните дейности по обществени сгради в малките
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на покрива на кметството в село Селиминово 

Община Сливен продължава ремонтните действия по публични здания в дребните обитаеми места. За завършил ремонт на покрива на постройката на кметството в село Селиминово, оповестиха от Дирекция „ Общинска инфраструктура “. Направено е ново покривно покритие от РVС мембрана по покривна плоча, бордове и козирка над входа за постройката. Подменени са част от детайлите и обшивката от поцинкована ламарина по бордове. Ремонтирани и измазани са всичките 10 комина. Монтирани са нови водосточни тръби по западна фасада на постройката. Изградена е нова гръмоотводна апаратура с мълниеприемник с дейна глава. В общите елементи на постройката са сменени неработещите осветителни тела.

От общинската дирекция показват още, че ремонтните действия са изпълнени в плануваните в контракта с фирмата- реализатор периоди. Те възлизат на над 59 хиляди лева

В Селиминово Общината ремонтира неотдавна и централния площад. Строително-монтажни действия бяха осъществени и на покрива на постройка в село Панаретовци, в която се обитават кметството и читалището. С общински средства бе ремонтиран и покривът на кметството в село Средорек.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР