Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка, посветена на Коледа

...
Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка, посветена на Коледа
Коментари Харесай

Конкурс за детска рисунка на тема Коледа и Нова година организира Община Шумен

Община Шумен афишира конкурс за детска рисунка, отдадена на Коледа и Нова година.

В него могат да вземат участие пет и шестгодишни деца, както и възпитаници от първи до осми клас. Жури от шуменски художници ще прави оценка творбите на участниците, като до класиране се позволяват единствено рисунки, а не авансово направени подготвени картички. Ще бъдат избрани най-хубавите произведения в три възрастови групи:

Първа група – 5-6 годишни деца;

Втора група – от І клас до ІV клас;

Трета група – от V клас до VІІІ клас.

30 от всички получени рисунки ще бъдат селектирани за финалния стадий на класирането. Те ще бъдат снимани, а фотографиите ще бъдат оповестени на Facebook страницата на Община Шумен, където ще се организира и онлайн гласоподаване за премията на публиката.

С творбите, отличени с първа премия в трите възрастови групи, както и с вота на публиката ще бъдат направени електронни приветствени картички за Коледа и Нова година от името на кмета и кметския екип на Община Шумен.

Конкурсът започва от през днешния ден, 14 ноември. Крайният период за изпращане на рисунките е 5 декември (включително) на адрес: 9700 Шумен, бул. „ Славянски ” №17, Деловодство, стая 204, за състезанието за детска рисунка, отдадена на Коледа и Нова година. Авторите би трябвало да посочат трите си имена, града, образователното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР