Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка Коледа и Нова

...
Община Шумен обявява конкурс за детска рисунка Коледа и Нова
Коментари Харесай

Кметът на Шумен ще поздравява с детски картини

Община Шумен афишира конкурс за детска рисунка „ Коледа и Нова година ”, а най-хубавите произведения ще се трансфорат в приветствени картички. С тях градоначалникът Любомир Христов ще поздравява за идните празници.

В състезанието могат да вземат участие гении на възраст от 5 до 15 година В първа група ще бъдат най-малките художници от детски гадини на 5 и 6 година, във втора са от първи до четвърти клас, а в трета от пети до 8 клас, оповестяват от общината.

Жури от шуменски художници ще прави оценка рисунките. Ще се позволяват единствено истински произведения, а не авансово направени подготвени картички. Отличените с първата премия рисунки в трите възрастови групи ще се трансфорат в истински послания за празниците. Предвидена е и награда за най-хубавите художници по 100 лева Освен това ще бъде номинирана и рисунка, която да бъде отпечатана на рекламните материали за Коледно-новогодишните празници в Шумен.
Всички изпратени рисунки ще бъде подредени и в галерия. Крайният период за присъединяване в състезанието е 17 ноември, а творбите се чакат на адреса на кметството.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР