“Община Разлог е готова с техническото задание за обявяване на

...
“Община Разлог е готова с техническото задание за обявяване на
Коментари Харесай

Община Разлог с готово техническото задание за обявяване на обществена поръчка, за проектиране на многофункционална спортна зала в град Разлог 

“Община Разлог е подготвена с техническото задание за оповестяване на социална поръчка за проектирането на многофункционална спортна зала в град Разлог, посредством която ще създадем огромна крачка към подкрепяне на подготвителния развой на спортните клубове, и поощряване на локалните поданици да водят здравословен метод на живот, и ангажирането им с дейни спортни и културни действия. Новото оборудване, ще бъде построено в непосредствена непосредственост до стадион “Септември ”, съгласно с всички условия за провеждането на спортни и културни, всеобщи мероприятия. “, поръчки зам. -кметът на община Разлог господин Иван Гюров.
Плановете на Община Разлог за създаване на новата спортна зала, плануват използването на настоящи строителни технологии, съобразени с енергийната успеваемост, които включват модерни съоръжения за отопление, вентилация и климатизация, и енергоефективно осветяване.
Проектните действия на Община Разлог обгръщат отделяне на игрално поле, с минимални размер 45 х 25 метра, с алтернатива за разграничение, тъй че да бъде употребявано по едно и също време за няколко типа спорт.
В залата ще бъдат построени трибуни с потенциал 1300 седящи места, с механизъм за телескопично прибиране, който ще даде опция за образуване на огромни спортни мероприятия, конференции, изложби и културни събития.

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР