Община Пловдив организира томбола за ексклузивно посещение в Епископската базилика.

...
Община Пловдив организира томбола за ексклузивно посещение в Епископската базилика.
Коментари Харесай

Участваш в томбола, ексклузивно посещаваш Епископската базилика

Община Пловдив провежда лотария за извънредно посещаване в Епископската базилика. Печелившите ще бъдат измежду първите гости на най-новия културен център на Пловдив, оповестиха от пресцентъра на общината.

Десетима късметлии ще имат опцията да прегледат гратис Епископската базилика на Филипопол в първите дни след нейното отваряне. Те ще бъдат определени посредством особено проведена от Община Пловдив Facebook игра, която стартира през днешния ден и ще продължи до 16 април в това число.

Откриването на културния център ще се състои на 18 април, а на идващия ден той публично ще отвори порти и за гости, при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

В рамките на пет дни, всеки ден Община Пловдив ще задава по един въпрос, обвързван с историята на Епископската базилика в пост на своята Facebook страница. Желаещите да вземат участие би трябвало само да разгласяват правилния съгласно тях отговор като коментар под поста с въпроса.

Важно изискване е участниците да напишат в коментара си своите име и фамилия по персонална карта, при положение, че те не подхождат с имената, изписани във Facebook профилите им, с цел да бъдат включени за присъединяване в томболата.

Всеки от десетимата, спечелили безвъзмездна разходка, ще има опцията да предложения собствен непосредствен, за който входът също ще бъде свободен. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на инцидентен принцип на 17 април, онлайн от 13.00 часа във Facebook страницата на Общината, от шефа на ОИ " Старинен Пловдив " Богомил Грозев.

Епископската базилика на Филипопол ще бъде публично открита на 18 април, когато ЮНЕСКО отбелязва Международния ден за запазване на паметниците на културата. Поради комплицираната епидемиологична конюнктура, церемонията ще се излъчва онлайн онлайн.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР