Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българската федерация Спорт за всички

...
Община Кюстендил подкрепя инициативата на Българската федерация Спорт за всички
Коментари Харесай

Община Кюстендил ще се включи в отбелязването на Световния ден на ходенето

Община Кюстендил поддържа самодейността на Българската федерация " Спорт за всички " за разпространение здравословния метод на живот и по традиция ще се включи в отбелязването на Световния ден на ходенето, оповестяват от общинската администрация. Заедно с Обединения детски комплекс, тази година е проведен поход, който ще се състои на 8 октомври, със събирателен пункт стадион " Осогово ", в 10:00 часа, ще продължи по маршрут до къщичката на баба Яга, Хисарлъка и назад при стадион " Осогово ".

" Пред къщичката на баба Яга ще се състои лотария с участниците в спортното мероприятие, като премиите са обезпечени от Община Кюстендил и Българска федерация " Спорт за всички ". Преходът е с дълготрайност към два часа ", сподели за Българска телеграфна агенция шефът на комплекса Бойко Малинов.

Спортната демонстрация се провежда от Българската федерация " Спорт за всички " за 30-ти следващ път.

Спортното събитие цели да се разпространяват систематичните занимания и изключително ходенето, като физическа интензивност и неговата роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус, прецизираха от Община Кюстендил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР