Община Хасково сключи договори с 4 фирми за извършване на

...
Община Хасково сключи договори с 4 фирми за извършване на
Коментари Харесай

Общината започва ремонти за 275 хил. лева

Община Хасково подписа контракти с 4 компании за осъществяване на настоящи поправки за над 275 хиляди лв.. Договорите са подписани след осъществяване на социална поръчка.

„ СТРОЙ ГСТ “ –Димитровград е с контракт за над 73 хляди лв. за поправки в детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево и Стамболийски.Там е планувана промяна на дограма и ремонт на покриви.

Водно строителство -Хасково е изпълнителят на поправки за близо 78 хиляди лв.. Предвидени са замяна на дограма в детската градина в село Узунджово в Детска градина 1 „ Ян Бибиян “ Хасково,ремонт на санитарни възли и част от двора в ДГ „ Зорница “/сграда Незабравка/

Повече от 66 хиляди лв. ще костват ремонтите осъществени от „ Анико “ЕООД. Те ще подменят дограмата и ще пребоядисат пространствата в яслената група на 22-ра Детска градина, също така ще бъде изработен ремонт на покрива на постройката на здравната работа в кв. “Болярово “ и здравната работа в село Книжовник, ще се ремонтират параклиса под статуята „ Св.Богородица “, камбанарията до него и санитарни пространства. Предвиден е ремонт на покрив и фасада на ДКТ „ Иван Димов “, и други

Над 57 хиляди лв. е контракта с компания Едноличен търговец “АС-СТРОЙ-Янко Славчев “ за възобновяване на покривите на зала Дружба /ниското тяло на сградата/ и покрива на ОНЧ “Заря “.

Част от ремонтите към този момент започнаха./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР