Община Бургас разпространи клип, на който се вижда ужасяващо посегателство

...
Община Бургас разпространи клип, на който се вижда ужасяващо посегателство
Коментари Харесай

Мъж дебне и рита жени в центъра на Бургас! Камери го засякоха ВИДЕО

Община Бургас популяризира клип, на който се вижда ужасяващо посягане на мъж към инцидентно преминаваща жена по улицата. Оказва се, че въпросният субект е издебвал по сходен метод и други бургазлийки, които са понесли ритниците и обидите му. Ето какво написаха от общината:

Благодарение на видеонаблюдението и с присъединяване на общински инспектори от дирекция УКОРС, бе открит и арестуван социопат, който през днешния ден атакува физически измежду бял ден непостоянен брой дами в центъра на град Бургас, на основната улица. Знае се за минимум две, които са удряни с ръце и крайници.

Други две девойки обявиха, че ги е плюл и обиждал. Всички споделят, че не познават бияча. Твърде допустимо е да има и други потърпевши.



Община Бургас предлага на всички пострадали и очевидци на грозните похищения да се обадят на 112, с цел да схванат по какъв начин могат да оказват помощ за осъждането на причинителя. Самият той към този момент е предаден на полицията. Предстои да бъде открито за какво е направил това и дали е душевен здрав.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР