Община Бургас подновява кампанията за престижната наградаУченик на годината“. Тя,

...
Община Бургас подновява кампанията за престижната наградаУченик на годината“. Тя,
Коментари Харесай

Кой ще е ученик на годината в Бургас

Община Бургас възобновява акцията за влиятелната награда„ Ученик на годината “. Тя, по традиция,се връчва на публична гала в навечерието на празника на общината– Никулден.

Идеята на уредниците еподкрепа наизявени възпитаници с достижения в региона на образованието, науката и изкуствата.

Имената на номинираните за наградата и информация за извоюваните от тях през годината оценки и медали от национални и интернационалните надпревари, към този момент са оповестени и всеки може да гласоподава за своя любимец на:https://ug.burgas.bg/

Предложенията за номинации се насочат от шефовете на учебните заведения или експертна комисия и тази година са в следните категории:

1. „ Изкуства “ - І-VІІ и VІІІ – ХІІ клас

2. „ Математика и естествени науки “ - I-VII и VIII-XII клас

3. „ Хуманитарни науки “ - I-VII клас

Победителите ще бъдат избрани въз основата на резултатите от гласуването.

За да дадете своя глас, би трябвало да посочите годен e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за удостоверение на Вашия глас, който ще бъде регистриран, откакто извършите потвърждението.

Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група, като продължава до 12:00 часа на 27 ноември 2022 година

Под внимание ще бъдат взети гласовете на хората, които са дали своят вот до 12:00 часа на 27 ноември 2022 година, само че са удостоверили своя глас от електронната си поща на по-късен стадий. Гласове, които не са доказани посредством линка, получен в ел. поща, до 00:00 часа на 27.11.2022г. ще бъдат регистрирани като невалидни.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР