Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди

...
Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди
Коментари Харесай

Франкофоли. Благоевград“ с номинация за наградата Туристическо събитие“

Община Благоевград е с номинация за приз в Годишните награди за туризъм, проведени от Министерството на туризма. Номинацията е в категория " Туристическо събитие " и е за образуване на фестивала " Francofolies.Blagoevgrad ", което през 2017 година се организира за трети следващ път и притегли над 30 хиляди души. Всеки искащ може да пусне своя глас до 10 декември на уеб страницата на Министерство на туризма http://tourismawards.bg/cat/turistichesko-subitie/.
За действителен глас се регистрира единствено едно декларирано предпочитание за кандидатура, направено от едно устройство.
Фестивалът Francofolies. Blagoevgrad е едно от 100-те най-големи франкофонски събития в света за 2017 година. Инициативата е на френската страна и под патронажа на президента на Република Франция Франсоа Оланд.

Благоевград е определен да бъде включен в плана " Голямата обиколка " персонално от министъра на Външните работи на Франция.

В досегашните три извънредно сполучливи издания на фестивала на сцената се качиха един от най-разпознаваемите музиканти на актуалната музикална сцена - ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер, Имани, Паров Стелар и доста други международни звезди.

В конкуренцията, проведена от Министерството на туризма, са включени 16 категории, които ще показват постигнатото през изтеклата година.
Наградите ще бъдат връчени на спечелилите на тържествена гала на 12 декември 2017 година в София.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР