Община Берковица, в качеството си на бенефициент по проект BG05M9OP001-2.019-0019

...
Община Берковица, в качеството си на бенефициент по проект BG05M9OP001-2.019-0019
Коментари Харесай

Обявиха две свободни работни места в Дневен център за деца и младежи с увреждания в Берковица

Община Берковица, в качеството си на бенефициент по план BG05M9OP001-2.019-0019 „ Дневен център за деца и младежи с увреждания – Берковица”, процедура BG05M9OP001-2.019 „ Продължаваща поддръжка за деинституционализация на децата и младежите – ЕТАП 2 – даване на обществени и интегрирани здравно-социални услуги за деца и фамилии “ – КОМПОНЕНТ 1, Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020г., ще реализира асортимент на личен състав за даване на обществени услуги в „ Дневен център за деца и младежи с увреждания – Берковица”, за 2 позиции - логопед и кинезитерапевт/рехабилитатор.
Провеждането на подбора ще премине в два стадия – асортимент по документи и изявление с утвърдените по документи претенденти.

Необходими документи за кандидатстване:
- Заявление (по образец);
- Автобиография/ CV (по образец);
- Копие от документи за добита просветителна степен (диплама за приключено образование);
- Копие от документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит (трудова брошура и/или договори);
- Декларация от лицето за неговото поданство, за събитията, че е пълнолетно, не е сложено под забраняване, не е осъждано за съзнателно закононарушение от общ темперамент на отнемане от независимост и не е лишено по подобаващ ред от правото да заема избраната служба (по образец);
- Други документи за подготовка (сертификати, дипломи и други).

Начин и периоди за кандидатстване:
Кандидатите следва да подадат нужните документи в деловодството на Община Берковица (Центъра за административно обслужване – партер), пл. „ Йордан Радичков” №4 до 17 ч. на 29.07.2021 година
Кандидатите за присъединяване ще бъдат оценени по одобрена процедура за осъществяване на асортимент на личен състав на „ Дневен център за деца и младежи с увреждания – Берковица”, одобрена от кмета.
Проект BG05M9OP001-2.019-0019 „ Дневен център за деца и младежи с увреждания – Берковица” се извършва с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейски обществен фонд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР