Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, взе участие

...
Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш, взе участие
Коментари Харесай

Банско гостува на Варшава

Община Банско, взаимно с представители на туристическия отрасъл, взе присъединяване в 26-то интернационално туристическо ревю TT Warsaw, което се организира в Двореца на културата и науката във Варшава, Полша. Изложението е едно от най-важните туристически събития в Централна и Източна Европа. Тази година в него взеха присъединяване към 500 изложители от 53 страни, като беше посетено от близо 20 хиляди души.

Банско взе участие за втора година в туристическия конгрес, представяйки своите преимущества пред професионалните тур оператори и крайните консуматори на туристически услуги. На посетителите бяха препоръчани особено направени брошури на полски език и рекламни сувенири, демонстриращи курорта като дестинация на четирите сезона.

Още от първия ден, ползата към щанда на Банско беше извънредно огромен. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като необикновен интерес провокираха рекламните материали с генериран QR код, който дава опция за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в цялостни елементи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР