Община Айтос планира да обнови и разшири спортната си зала.

...
Община Айтос планира да обнови и разшири спортната си зала.
Коментари Харесай

Айтос ще реновира и надстроява спортната си зала

Община Айтос възнамерява да обнови и разшири спортната си зала . За задачата локалната администрация е приготвила близо 1,5 млн. лева с Данък добавена стойност, оповестила е и социална поръчка за избор на реализатор. Средствата са обезпечени с държавно разпореждане.
Спортната зала „ Аетос “ ще бъде напълно реновирана и надградена с нова подготвителна зала. В нея ще упражняват и организират спортни мероприятия разнообразни по възраст тимове от спортните клубове в града.
Площта на парцела е 1707 кв. м. Изградената в него солидна постройка е със застроена повърхност 896,81 кв. м. и пристройка 303 кв.м. Общо разгъната застроена повърхност е от 1199,86 кв. м.

Проектното решение планува да бъде пристроена съществуващата спортна зала - едноетажна пристройка, дружно с пристройка за трибуни.
Целта да се благоустроят съществуващите пространства за надпревари и подготовка, съблекалните, складовите и санитарните пространства, коридори и фоайета.
Предвидено е разширение на постройката на север с продължение към ниското тяло, с цел да се обособи дребна зала за тренировки, санитарни пространства за феновете, в това число за инвалиди и достъп посредством рампа за хора в неравностойно състояние до спортната зала. Разширението на запад ще е посредством унищожаване на остъклението, с железна структура, като се обособят общо 238 спъпаловидни трибуни.
Металните прозорци ще се подменят с PVC дограма, а външните и вътрешните порти, както и витрините - с алуминиеви. Предвижда се също благоустрояване на двора с нова отвесна планировка. Срокът за осъществяване на обекта ще не повече от една година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР