Общи условия и правила за участие в игратаДОМЪТ НАGUCCI(наричана за

...
Общи условия и правила за участие в игратаДОМЪТ НАGUCCI(наричана за
Коментари Харесай

Правила и условия на играта "Домът на Gucci"

Общи условия и правила за присъединяване в играта ДОМЪТ НА GUCCI (наричана за краткост единствено Играта )

1. Организатори:

" Икономедиа " АД, София, ул. " Иван Вазов " №20
и
" Форум филм България " ЕООД, София, ул. " Брегалница " 45, ет.4
2. Период:

15.11.2021 година, 10:00 часа - 28.11.2021 година, 23:59 часа

3. Награди:
- 4 бр. комплект образец от книгата " Домът на Gucci " с двоен кинобилет за едноименния филм;
- 1 бр. огромна премия - уикенд за двама

4. Правила за присъединяване в играта:

а) Играта е отворена за присъединяване за всички български жители, навършили 18 години с местоживеене в Република България. Изключение вършат лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правно отношение или въз основа на различен контракт за някой от уредниците или са заети в активност, обвързвана с реализацията, обезпечаването и администрирането на Играта, както и техните фамилии.

б) Участието в Играта е гратис. За да се включите в Играта, би трябвало да сте регистриран консуматор на " Икономедиа " (в id.capital.bg - може да се регистрирате ).

Преди да отговорите на първия въпрос, е належащо да попълните формата, която се появява, откакто натиснете бутона " Отговори ". С нея предоставяте трите си имена по персонална карта и настоящ телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от обществения Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат употребявани единствено по отношение на присъединяване ви в Играта.

в) Всяко физическо лице има право на присъединяване единствено през един потребителски профил, регистриран в.

г) С тази спомагателна регистрация на за Играта се приема, че участникът е приел абсолютно актуалните общи условия и правила, задължава се да ги съблюдава и дава данните си при регистрацията за задачите на Играта (виж част 10).

д) Участието в Играта се показва в предоставяне на най-малко един правилен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на

5. Механизъм на играта:

а) В интервала на осъществяване на Играта уредниците всяка седмица афишират ново тематично равнище, което включва въпрос, обвързван по някакъв метод с кино лентата Домът на Gucci .

б) Играта продължава 14 дни.

Към всяко равнище се разгласява по един въпрос. Участниците могат да дават отговор на въпроса от всяко равнище в границите на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал верен отговор на най-малко един от въпросите, заложени в границите на Ирата, може да взе участие в Играта.

Всеки верен отговор на въпрос прибавя името на участника по един път в листата на участниците, измежду които ще бъдат изтеглени премиите.
Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: ВЛАСТ
15.11.2021 година - 21.11.2021 година

В 10:00 часа на 15.11.2021 година ще бъде оповестен първият въпрос от Играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в Играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 21.11.2021 г . в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

Ниво 2: НАСЛЕДСТВО
22.11.2021 година - 28.11.2021 година

В 00:01 часа на 22.11.2021 година ще бъде оповестен вторият въпрос от Играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в Играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 28.11.2021 година в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

в) Жребият за премиите се тегли на:
- Ниво 1 - 22.11. 2021 г .
- Ниво 2 - 29.11.2021 година

г) Всеки участник може да дава отговор на безграничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в листата с участниците, сред които се разпределят премиите, толкоз пъти, на колкото въпроса е дал правилен отговор.

д) Всеки участник може да отговори на еднакъв въпрос, заложен в границите на Играта единствено веднъж. Затова, когато избере отговор от препоръчаните разновидности и натисне бутона " Отговори ", отговорът му се записва от системата и повече не може да бъде променян.

е) Единствено участници, дали правилен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да се борят за оповестените награди. Участниците, показали правилни отговори на заложените въпроси и в двата стадия на Играта, вземат участие в томболата за огромната премия 1 бр. уикенд за двама;

6. Процедура за разпределение, оповестяване и приемане на премиите:

а) Наградите се дават на участници, отговарящи на изискванията за присъединяване в Играта, оповестени в актуалните правила.

б) Печалбите се разпределят посредством чоп след края на всеки един стадий на Играта. Имената на спечелилите ще бъдат оповестени в изявления на на:

Ниво 1 - оповестяване на спечелилите на 22.11.2021 година
Наградите, които ще се раздадат в Ниво 1 са единствено и само 2 комплекта образец от книгата " Домът на Gucci " с двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci " .

Ниво 2 - оповестяване на спечелилите на 29.11.2021 година
Наградите, които ще се раздадат в Ниво 2 са единствено и само 2 комплекта образец от книгата " Домът на Gucci " с двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci " .

Само участниците, дали отговор вярно на въпросите и в двете равнища , ще вземат участие в тегленето на огромната премия - 1 бр. уикенд за двама, предоставена със съдействието на Makaroon.bg , което ще се състои на 29.11.2021 година

Тегленето на премиите се прави в наличие на представители на уредниците.

в) Победителите в Играта се уведомяват за премията си посредством известие на електронната поща, с която са се записали в, или в телефонен диалог на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по е-поща, е задължен в границите на 2 (два) календарни дни да се свърже с уредниците, с цел да удостовери приемането на премията.

г) Спечелил участник, който е дал неверен, повърхностен или неакуратен телефон и е-поща, в резултат на което уредниците не са се свързали с него, губи правото да употребява извоюваната премия.

д) Организаторите не носят отговорност в случаите, при които участникът по някаква причина не е съумял да се свърже с тях и да посочи нужните елементи.

е) Организаторите не носят отговорност, ако някой от наградените е възпрепятстван да получи и употребява премията си.

ж) При приемане на премията на място, печелившият участник удостоверява самоличността си с показване на документ за идентичност.

з) Със единодушието си да получи премията участникът се съгласява да бъде фотографиран, предаван, показван и обявяван по всевъзможен метод в общественото пространство, в електронни медии като печеливш в Играта, без каквото и да било в допълнение възнаграждение от страна на уредниците на играта.

и) Всеки участник в играта може да се свърже с уредниците за спомагателна информация на e-mail и телефон 02/461 53 00 (от понеделник до петък сред 8 и 18 часа).

7. Информация за оповестените в Играта награди:

а) Наградите, предоставяни в границите на Играта, не могат бъдат преотстъпвани и/или заменяни за паричната им, или каквато и да е друга равноценност. Участниците нямат право да претендират за изплащането на левовата равноценност на предоставената премия или за друга по тип предметна премия от кино лентата " Домът на Gucci " , или който и да е различен филм.

б) Ако участниците, определени за печеливши, не дават отговор на някое от изискванията, посочени в актуалните общи условия и правила, уредниците имат право да изберат посредством чоп други печеливши.

в) Наградата двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci " :

УСЛОВИЯ, свързани с премията двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci ": Наградата двоен кинобилет важи единствено и само за кино лентата " Домът на Gucci " в определено от спечелилия кино от киноверигите Cinema City или кино " Арена " на територията на Република България, в ден и час още веднъж определени от него. Наградата двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci " може да бъде употребена в интервала 02.12.2021 година до 16.12.2021 година, в това число. Организаторите не носят отговорност, в случай че в определения от спечелилия ден и час, в определеното от него кино няма прожекция на кино лентата Домът на Gucci. Наградата двоен кинобилет за кино лентата " Домът на Gucci " не може да заменяна за паричната равноценност в артикули или услуги, а при положение, че не бъде потърсена персонално в оповестения от Организатора период, спечелилият губи правото си над нея.

г) Голямата премия 1 бр. у икенд за двама , предоставена със съдействието на Makaroon.bg - спечелилият получава правото да избере една всред следните две благоприятни условия:

- Вариант 1:

- Вариант 2:
УСЛОВИЯ, свързани с огромната премия 1 бр. уикенд за двама, предоставена със съдействието на Makaroon.bg :

- Вариант 1: УНИКАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ - ДВЕ НОЩУВКИ В СЪРЦЕТО НА РОДОПИТЕ

Услугата включва:
- Две нощувки за двама в студио " Артел " 13, с. Змиево

- Място за паркиране, интернет, туристическа застраховка, курортна такса

Условия за прилагане:
1.) Препоръчваме да съхранявате добре документа, защото е належащо да го визиите при осъществяване на услугата. В случай че желаете да го запазите за спомен, може да предоставите копие.

2.) Сертификатът е поименен и следва да не бъде преотстъпван на трети лица.

3.) Нощувките важат за всички дни от седмицата.

4.) На ваше разположение са дневна част с голямо панорамно остъкляване, кухненски бокс с всичко належащо, спалня с двойно легло с общ матрак, независима тоалетна и баня, голяма външна тераса от две елементи.

5.) Отоплението през зимния сезон е на локално парно, а топлата вода е в неограничени количества.

6.) Настаняването е след 13:00 ч., а студиото се освобождава до 12:00 ч.

7.) Необходимо е да извършите предварителна резервация на телефон: 0877 376 595

8.) Сертификатът е годен шест месеца от датата на даване на спечелилия, в определен от него интервал, против авансово потвърждаване/резервация на посочения телефон.

9.) Възпитани домашни любимци с хигиенични привички са добре признати в студиото против в допълнение възнаграждение от 10 лева на вечер, които са за сметка на Печелившия участник.

10.) С предварителна поръчка от три дни могат да бъдат поръчани локално произвеждане: наедрял и малък смилянски фасул; пчелен мед, прополис, пчелен клей; домакински самун - подготвен на място; домашно кисело и прясно мляко, домашни яйца, домашно сирене. Всяка спомагателна поръчка, направена от Печелившия участник е за негова сметка и не се поема от Организаторите.

11.) Направени резервации могат да бъдат канселирани до 7 дни преди датата на настаняване.

12.) Студиото си резервира правото да анулира направената резервация в следствие от непредвидени форсмажорни условия, които са отвън неговия надзор. В това се включват естествени бедствия, неподходящи метеорологични условия, пожар и други сходни събития,

13.) Общите условия поместени на са признати при прилагане на документа от Печелившия Участник и следва да бъдат спазвани от ползвателя на услугата.

- Вариант 2: НОЩУВКА ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНИ ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В ТРАКИЙСКА РЕЗИДЕНЦИЯ " СТАРОСЕЛ "

Услугата включва:
-Нощувка за двама в стая " Комфорт " в Тракийска резиденция в хотелски комплекс " Старосел ".

-Закускаи вечеря на блок маса.

-Ползване на джакузи и басейн с минерална вода, сауна и парна баня.

-Паркинг, интернет, туристическа застраховка, курортна такса.

-Винен тур в маза " Старосел ".

-Услугата е годна за дните сред неделя и четвъртък.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

1.) Препоръчваме да съхранявате добре документа, защото е належащо да го визиите при осъществяване на услугата. В случай, че желаете да го запазите за спомен, може да предоставите копие.

2.) Сертификатът е поименен и следва да не бъде преотстъпван на трети лица.
3.) Услугата се дава от Винен и СПА комплекс " Старосел ".

4.) На ваше разположение са два закрити и един открит басейн с минерална вода, спа зона за отмора, сауна, парна баня, джакузи.

5.) Комплексът разполага още с фитнес, детски площи за игра, тенис на маса.

6.) Вечерята и закуската са на блок маса в ресторант " Тракийска резиденция ".

7.) Услугата е годна за дните сред неделя и четвъртък.

8.) Необходима е предварителна резервация на телефон +359 899 940 820

9.) Резервацията е подвластна от натовареността на хотела, предлагаме да запазите стая навреме.

10.) Настаняването е след 15:00ч., а стаите се освобождават до 12:00ч.

11.) Адрес на хотелски комплекс " Старосел " - с. Старосел, GPS: 42.496577,24.558819

12.) Промени по резервациите са вероятни до 7-ия ден преди датата за настаняване.

13.) Сертификатът е годен шест месеца от датата на даване на спечелилия, в определен от него интервал, против авансово потвърждаване/резервация на посочения телефон.

14.) Общите условия поместени наса признати при приемане на документа от Печелившия Участник и следва да бъдат спазвани от ползвателя на услугата.

д) Съгласно член 13, алинея 1, т. 21 на Закона за налозите върху приходите на физическите лица (ЗДДФЛ), по отношение на &1, т.62 от ЗДДФЛ, предметни награди на стойност над 100.00 лв. с Данък добавена стойност са облагаем приход за физическото лице, което ги получава.

Голямата премия, която се дава в актуалната игрa - 1 бр. уикенд за двама, ПРЕДСТАВЛЯВА облагаем приход за физическото лице, като в този случай при приемане на премията се подписва приемо-предавателен протокол. Когато премията е на стойност над 100,00 лв. с Данък добавена стойност, Организаторът, според чл.65, ал.7 от ЗДДФЛ е длъжен да удържи и внесе дължимия налог, както и да подаде декларация в Национална агенция за приходите за дължимия налог. В тази връзка печелившите участници непринудено, осведомено и свободно дават персоналните си данни за попълването на приемо-предавателния протокол. Удържания и импортиран налог е финален, за него не се издава служебна записка и физическото лице получило премията не е задължено да подава годишна данъчна декларация.

8. Ограничаване на отговорността:

а) Организаторите не носят отговорност за качеството и характерностите на премията

б) За неспособност да се даде или употребява премията от Печелившия участник по причина на непреодолима мощ

в) За вреди, породени от използването на наградата;

в) Организаторите не носят отговорност за даване на награди, предявени отвън периодите, посочени в тези общи условия и правила.

г) Организаторите не носят отговорност за неполучени награди заради възложен от участника неверен или повърхностен адрес или телефон за връзка или при положение на пораждане на техническа неточност при опит да се свържат с участниците.

д) Организаторите не носят отговорност при положение на несполучлив опит за присъединяване, дължащ се на забавена връзка, дефектно или несполучливо електронно предаване на данни, щета на информационната връзка без значение от повода във връзка с съоръжение, системи, мрежи, линии, спътници, сървъри, компютри или снабдители, употребявани във връзка с тази игра и каквато и да е друга техническа нередовност.

е) Ако печеливш участник след това се откаже от използването на премията 1 бр. комплект образец от книгата " Домът на Gucci " с двоен кинобилет за едноименния филм или огромната премия 1 бр. УИКЕНД ЗА ДВАМА, той би трябвало да го направи още веднъж документално, декларирайки, че няма никакви бъдещи финансови или други материални и нематериални искания към Организатора.

ж) Организаторът на Играта не е задължен и няма да води преписка по отношение на искания за присъединяване в Играта , нито за искания за приемане на награди, предявени след приключване на периода на Играта и/или предаване на премията на спечелилия.

з) Ангажиментът на Организатора на Играта по даване на премията на печеливш Участник се изчерпва с връчване на съответната премия на печелившия Участник. Организаторът не е задължен да води преписка по отношение на потреблението на огромната премия - 1 бр. УИКЕНД ЗА ДВАМА, по-конкретно, и освен - да провежда резервациите, свързани с огромната премия 1 бр. УИКЕНД ЗА ДВАМА, както и всички дейности, свързани с това.

и) Организаторът не поема никакви разноски, свързани с приемането и използването на извоюваната премия 1 бр. комплект образец от книгата " Домът на Gucci " с двоен кинобилет за едноименния филм или огромната премия 1 бр. УИКЕНД ЗА ДВАМА, (включително, само че освен пътни разходи; разноски за храна и всевъзможни други разноски, зародили с потреблението на наградата).

9. Спорове:

Евентуалните разногласия сред уредниците на Играта и участниците се вземат решение посредством договаряния, а при неспособност за реализиране на съглашение посредством намесата на способените органи.

10. Лични данни:

а) Организаторите заявяват, че няма да дават събраните персонални данни на участниците по отношение на Играта на трети лица с изключение на в плануваните от закона случаи.

б) Организаторите осведомят участниците, че предоставените от тях персонални данни ще бъдат записвани и употребявани само и единствено по отношение на актуалната Игра по отношение на информирането на участниците за начало на нови промоактивности, проведени от " Икономедиа " АД.

в) Всеки участник има право когато и да е да изиска от уредниците да заличат, поправят или блокират негови персонални данни като направи това документално на адрес: София 1000 ул. " Иван Вазов " 20 " Дневник " за играта ДОМЪТ НА GUCCI или на електронната поща на уредниците:

г) Ако участник изиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на Играта, уредниците автоматизирано одобряват, че присъединяване му в Играта се приключва, защото регистрацията е изискване за присъединяване.

д) За отбягване на всяко подозрение, събираните за задачите на образуване и осъществяване на играта персонални данни на участниците ще бъдат съответно изтрити или имобилизирани (архивирани) от Организатора и неговите подизпълнители/трети лица-партньори след привършване на Играта и разпределяне на плануваните в играта награди. В този смисъл персоналните данни следва да бъдат отстранени от всички системи и сървъри на Организатора и неговите подизпълнители/трети лица-партньори най-късно на 31.12.2021 година

11. Други условия:

А) Организаторът на Играта има право да я приключи когато и да е и в случай че откри, по своя преценка, нарушаването на тези Официални Правила или осъществяването на злоупотреби по отношение на Играта , без значение от кого са осъществявани злоупотребите, или настъпването на форсмажорни условия, или при предписание от или формиране на произвеждане пред способен орган по отношение на Играта . В тези случаи на Участниците не се дължи отплата за присъединяване им в Играта . Организаторът няма да носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от Участниците изгоди, резултат от такова преустановяване на Играта .
При оповестяване на печелившия Участник или при решение на Организатора за преустановяване на Играта , тези условия се разгласяват от Организатора на Уебсайта и се смятат за известни на всички лица от момента на публикуването им на Уебсайта.
След преустановяване на Играта , без значение от основанието за това, Организаторът не носи отговорност за даване на награди.

Б) Организаторът на Играта има право когато и да е да трансформира Официалните Правила, като съответната смяна влиза в действие от публикуването на изменените Официални Правила на Уебсайта. Участниците в " Играта " следва сами да ревизират на Уебсайта за промени в Официалните Правила, като Организаторът на Играта не е задължен да ги осведоми по различен метод, с изключение на посредством посоченото нагоре издание на изменените Официални Правила на Уебсайта.

12. Приложимо право :

а) Настоящите Официални правила се подчиняват и поясняват в сходство със законодателството на Република България.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР